top of page

Bemutatkozás

1559DB07-69DF-45EC-BF66-22EC8D757DCA.JPG
dr. Halmos Péter LL.M.
ügyvéd
sportjogi szakjogász
adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogász

Jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2015-ben. Ezt követően a Miniszterelnökség, Jogi Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságán dolgozott jogi szakértőként, később pedig a londoni székhelyű Mackrell International ügyvédi hálózat magyar tagjához csatlakozott.

 

Az elmúlt évek során számottevő tapasztalatra tett szert a reklám- és médiaipar, a magyar és nemzetközi sportpiac, valamint az infokommunikációs szektor működését érintő jogterületeken. Emellett rendszeresen foglalkozik ügyfelek perbeli és hatóságok előtti képviseletével, ingatlanjogi tanácsadással és tranzakciók teljeskörű lebonyolításával, munkajoggal, családjoggal, továbbá hazai és külföldi tulajdonú cégekkel kapcsolatban felmerülő társasági, kereskedelmi jogi és compliance tárgyú kérdésekkel.

 

Projektvezetőként számos vállalkozás adatvédelmi politikájának felülvizsgálatában vesz részt az auditálástól kezdve egészen az új eljárásrendek bevezetéséig, és tanácsadóként vagy bejegyzett adatvédelmi tisztviselőként (DPO) támogatja szervezetek folyamatos megfelelését. Fenti körben meghívott előadóként szakmai továbbképzések és szemináriumok résztvevője.

 

2020-ban az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogász diplomát, 2023-ban pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán sportjogi szakjogász diplomát szerzett.

Ügyvédi tevékenységét 2019. szeptemberétől országos lefedettség mellett budapesti székhellyel, magyar és angol nyelven folytatja.

2022 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara Informatikai Bizottságának választott tagja.

  • Black LinkedIn Icon
bottom of page